30. 4. 2024   |   svátek má Blahoslav
 

Pikantní pstruh

Název Množství a jednotka
pstruh 4 ks
máslo 130 g
česnek 6 stroužků
hřebíček 4 ks
kari
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Kuchyně: maďarská
Příprava: 10 min.
Vaření: 15 min.
Jarča



Postup
Vykuchané, umyté, osušené pstruhy nasolíme a necháme odležet. Pokapeme citronovou šťávou, okořeníme pepřem, kari, paprikou, několika kapkami worcesterové omáčky, dovnitř vložíme hřebíčky, česnek nakrájený na plátky a petrželovou nať. Na pánvi rozpustíme máslo, vložíme pstruhy a z každé strany pomalu na mírném ohni opékáme asi 3-5 minut.


 


RECEPTY

Vynikající pomazánka ze sardelové pasty

Postup: Nejdříve uvaříme vajíčka natvrdo. Změklé máslo vymícháme se smetanovým taveným... zobrazit recept

RECEPTY

Dhal - Indická čočka

Postup: Červenou čočku zalijeme studenou vodou a uvaříme téměř doměkka. Rajčata... zobrazit recept

RECEPTY

Čočka na kyselo

Postup: Čočku uvaříme s bobkovým listem doměkka. Osolíme, opepříme, přidáme zásmažku na... zobrazit recept

RECEPTY

Indické krůtí kari (curry)

Postup: Krůtí prsa nakrájíme na tenké nudličky. Červenou papriku, chilli papričku a... zobrazit recept

RECEPTY

Salát z červené řepy

Postup: Malé červené řepy (cca 2až tři kusy) opláchneme a dáme uvařit (nejlépe, aby... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Křen

Křen selský (Armoracia rusticana nebo dříve Cochlearia armoracia) je domácí prostředek se zázračnými účinky na lidskou imunitu s širokou paletou příznivých účinků na lidský organismus. Je to vytrvalá rostlina pěstovaná pro svůj... zobrazit článek

ESHOPY

Tvorba eshopů, webů, SEO optimalizace

Internetové stránkyTvorba profesionálních eshopů na míru. Pronájem eshopů....